Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Радан Кънев, фейсбукТрябва да преодолеем като

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Радан Кънев, фейсбукТрябва да преодолеем като
Коментари Харесай

Радан Кънев: Време е да преодолеем политическата травма, която ни нанесе ИТН

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Радан Кънев, фейсбук

Трябва да преодолеем като общество контузията от тези последни седмици в Народното събрание. Това разяснява във фейсбук Радан Кънев.

Ето анализът му за последните седмици в политическия ни живот:

Как ще се решат належащите за България проблеми?

Всяка партия, която се явява на последващи избори, ще би трябвало да отговори на тези въпроси. Трябва да си дадат сметка какъв брой рисково е това, че „ компромис “, „ договаряния “ и „ единодушие “ станаха мръсни думи. В този непрекъснат избирателен режим всички са насочени към най-твърдите си ядра като максимален приоритет.

Съзнавам отговорността на партията победител на последните избори – „ ИТН “ и на водача й Слави Трифонов, тъй като това е една напълно лидерска партия, само че ясно е, че тяхното държание в този парламент в най-голяма степен докара до сериозната обстановка, в която се намираме. Те не просто отхвърлиха естествения модел на парламентарното говорене, а и съумяха в границите на броени седмици да опростачат политическия спор. Колкото Бойко Борисов съумяха. Което е извънредно достижение (с негативен знак).

Трябва да преодолеем като общество контузията от тези последни седмици. Мисля, че опитът беше къс и несполучлив. Тонът би трябвало да се смени, тъй като мъчителните проблеми, които би трябвало да бъдат позволени, изискват национално единодушие.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР